Saturday, October 15, 2011

LBD (Leather Black Dress)

Hi all...! I'm back! With a bunch of photos, hee hee.
Sabtu ini gue lagi nggak kemana-mana. Gue lagi mager (males gerak)! Jadi, gue berusaha menghibur diri dengan... ngecek blog temen-temen gue! Dan gue nemu satu post yang interesting di blognya Uci! Judulnya "Alhamdulillah yaah O:)". And no, she's not talking about Syahrini. She's telling the world what's up with my (weird but cool) classmates! Lumayan bikin gue ngakak-ngakak sendiri kalo inget-inget hal-hal yang dia tulis disana! Lo semua boleh baca postnya di sini. Bisa menginspirasi lho buat ide gila-gilaan bareng temen :)
And then... sekarang to the point aja ya :) I've just bought a LBD. What I mean is a (faux) Leather Black Dress by Alana! Found it at Mazee, fX Lifestyle Xnter. Oh my God! It's soooo cool!
Tapi, karena bahannya dari (faux) leather, dress ini jadi rada berat, dan lumayan gerah juga. But it's not a problem selama gue bisa tampil keren pake dressnya! :D

With and without Gaudi outerwear. Sorry for the no-smile expression! X)
Gaudi outerwear (I don't know how to call it), Alana LBD, no-brand headband, and Mom's shoes (it's 9 cm high!)
More photos of me with the LBD :)
Okay! Enough for today. I hope you like my style... I love black so much! And you can notice that my Mom's dark blue high heels is the only color in my style... I love blue either!
And I'm such in a bad mood, so I'm soo sorry for give you my no-smile expression (a.k.a. jutek!) X)
Read it, share it, and love it.
Arsh~

No comments:

Post a Comment